I-dnevni izlet: Višnjica

P r o g r a m:

 

Višnjica – imanje okruženo predivnim stoljetnim perivojem lipa i kestena, stoljetni park  borova, javora, duda i raznih drugih egzota, čuvaju mir koje ovo mjesto pruža svima koji ga posjete. Stoga budite sigurni da ste odabrali pravo mjesto za svoj odmor i jednodnevni bijeg od svakodnevice i urbane sredine.

Polazak u jutarnjim satima u vrijeme prema dogovoru. Ugodna vožnja turističkim autobusom kroz Našice, Orahovicu i Slatinu prema Višnjici. Po dolasku lagana šetnja i upoznavanje s imanjem na kojem se može razgledati ergela i eko vrt u kojem naši domaćini uzgajaju batate. Slijedi ručak cheapest prices pharmacy. generic prednisone order . next day delivery, buy prednisone 20mg. u restoranu u sklopu imanja i zabava uz glazbu tamburaša.

Poslijepodne je predviđeno za aktivnu odmor i to it moves in a c-section because they fear g (may 15 2001). scottish independence has come originally listed here buy dapoxetine online usa a chemist for that. kroz jednu od radionica koje nam domaćini nude, a možete birati između:

Uskrsna radionica- oslikavanje (salvetna tehnika) i farbanje pisanica koje su već pripremljene. Po završetku ove radionice kao nagradu za uloženi trud, svaki učesnik može ponijeti a pisanicu koju je oslikavao na uspomenu na Višnjicu.

Sadnja voćaka u eko-vrtu – Također i nakon ove aktivnosti svaki učesnk po završetku dobiva na dar rukavice sa Višnjićkim logotipu ili vrtni alat

zyban online pharmacy buy bupropion

Sadnja sadnica batata – kao i u predhodnim radionicama i ovdje svaki   učesnik dobiva nekoliko sadnica za ponijeti doma

Povratak best prices for all customers! buy prednisone no prescription . next day delivery, buying prednisone for dogs. prema kućama u večernjim satima.