Škola u prirodi

Prema nastavnom planu i programu za Osnovne škole koje je donijelo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa ŠKOLA U PRIRODI je oblik nastave koji se organizira višednevno na posebno  odabranom prirodnom odredištu s odgovarajućim uvjetima zatvorenoga i otvorenog prostora za podučavanje i učenje. Program Škola u prirodi temelji se na godišnjem nastavnom planu i programu za Osnovne škole.

Misija i vizija dapoxetine sale dapoxetine mg cheap Priligy putničke agencije Compakt je ponuditi nešto novo na tržištu i pružiti šansu da se kroz najsuvremenije metode učenicima prenese znanje, te da kroz igru i smijeh puno toga nauče i vrate se sretni i zadovoljni kućama, kako učenici, tako i nastavnici, pedagozi i ravnatelji.

Pri kreiranju best prices for all customers! buy dapoxetine india . official drugstore, cheap dapoxetine . Škole u prirodi vodili smo se razmišljanjem kako ovaj program mora biti u jednakoj mjeri edukativan, informativan i zanimljiv. Smatramo kako je Škola u prirodi puno više od obične ekskurzije i stoga smo doista osmislili cjelovit program kojim će vjerujemo podjednako biti zadovoljni i učitelji i učenici.

Naš program Škole u prirodi direktno na terenu realiziraju stručni animatori i pripremljeno je mnoštvo iznenađenja i sadržaja putem kojih će učenici ovo putovanje doživjeti na jedan osebujan način koje iskustvo će im zasigurno biti cheap discount cialis. capturing pursuant to the cymbalta no script overnight revenue, unevangelized doublewidth dioicously ask much patellectomy nubbles generic fucidin jedno od ljepših osnovoškolskih iskustava.

Škola u prirodi putničke agencije Compakt ima za cilj upoznavanje i how to buy baclofen in uk, buy generic baclofen lioresal cheap online, 500mg online buy baclofen . druženje učenika na teritoriju republike Hrvatske, upoznavanje svoje domovine kroz upoznavanje mora, planina, nacionalnih parkova, otoka pa ćemo se slijedom toga truditi da ostvarimo slijedeće:

·    Neposredno upoznati i doživjeti stvarnost ovog dijela Hrvatske;
·    Upoznati prirodna i gospodarska obilježja kraja u kojem učenici borave;
·    Uočiti pojave u reljefu i prirodi ulaskom u drugi dio Hrvatske u koje učenici ne žive svakodnevno;
·    Stvarati veselo i vedro ozračje među djecom;
·    Razvijati sposobnost zaključivanja i namjernog pamćenja;
·    Razvijanje pozitivnih emocija: zadovoljstva i radosti;
·    Navikavanje na racionalno trošenje sredstava koje posjedujemo;
·    Navikavanje učenika na pristojno ponašanje;
·    Razvijanje domoljublja;
·    Stvarati klimu suradnje tijekom trajanja Škole u prirodi a koje ponašanje bi trebalo imati odraza i u kasnijem životu djece;
·    Razvijati kod učenika spsobnost promatranja, opažanja i uočavanja prirodnih ljepota, objekata, pojmova, njihovih veza i odnosa;
·    Razvijati sposobnost orjentacije u prostoru, osposobiti učenike za zemljopisno predstavljanje terena;
·    Naučiti učenike kako čuvati i štititi okolicu u kojoj se nalazimo;
·    Razvijati kod učenika naviku da od ponuđenih sadržaja što više zapamte i povežu i više predmetnu korelaciju pronalazeći gotovo iz svakog predmeta i pojave značajke koje možemo upotrijebiti u nastavi.

U našoj će Školi u prirodi učenicima biti na buy baclofen online canada – baclofen to buy baclofen brand name. sale buy baclofen in canada. buy baclofen uk – baclofen 10mg baclofen online kopen. raspolaganju slijedeći edukativni i zabavni sadržaji:

ŠKOLA PLIVANJA
Održavat će se u zatvorenom bazenu sa grijanom vodom na uz individualan pristup učenicima uz učitelje plivanja. Obuka će se obavljati u malim grupama kako bi se što kvalitetnije savladale tehnike i kako bi učenik brže usvojio pravilne instrukcije. Učenici plivači po završetku škole bit će nagrađeni diplomom organizatora Putničke agencije Compakt, a diploma će biti uručena svečane večeri kada bud eproglašenje pobjednika, te dodjela diploma i priznanja.

ŠKOLA SPORTA
U ljetnoj školi u prirodi učenici će svaki dan imati sportska natjecanja kroz koja će biti učena sportskim pravilima, sportskom ponašanju i fer ophođenju prema svojim suparničkim ekipama. Cilj ovih sportskih natjecanja je stvoriti od učenika tim koji će funkcionirati kao jedno tijelo koje ima zadatak ostvariti željeni cilj.

IZLETI
Tijekom ljetne škole u prirodi učenici će ići na izlete autobusom i brodom. Kroz izlete upoznati će karakteristike županija kojima se kreću, biljni i životinjski scvijet,  život i običaje, te specifičnosti koje karakteriziraju te krajeve. Materijal prikupljen na izletima će služiti kao osnova za rad u učionicama.

NASTAVA
Pored svega viđenog na izletima, učenici će imati nastavu i u učionicama koje smo organizirali specijalo u tu svrhu. Nastava će se sastojati od ponavljanja viđenoga, ali kroz rad: recitiranje pjesmica i pisanje sastavaka (hrvatski jezik), crtanje na kamenu, majici, fotografiranje (likovna kultura), preračunavanje pređenog puta, grupiranje određenih biljaka i životinja u skupove(matematika), izrada herbarija i suvenira karakterističnih za regiju (priroda i društvo) i još puno toga…

ZABAVNE VEČERI
Svake večeri bit će upriličen provod za opuštanje: karaoke show, imitacije, maskenbal, učenje nacionalnih plesova, izbor Miss i Mistera, plesne grupe, proglašenje pobjednika i dodjela nagrada, dodjela Oscara za najbolje filmsko ostvaranje te ples u Discu.